Susține proiectul

Fondul de reparații „Țara Morilor de Apă”

Vrem ca împreună să reparăm cât mai multe mori de apă din Banat! Dar pentru a face acest lucru este nevoie și de bani, pe lângă materiale de construcții sau munca voluntară. De aceea am înființat fondul de reparații „Țara Morilor de Apă” care să ne permită să acționăm.

Pentru fiecare 2.000 de lei care se strâng acest fond putem repara o moară de mici dimensiuni. Fie că sunteți persoane fizice, fie că sunteți companii, vă puteți implica făcând o donație sau o sponsorizare.

Prima moară a fost renovată la Sasca Montană, din fonduri proprii și cu sprijinul comunității locale (detalii aici). Pe parcursul anului 2020, am continuat să renovăm mori de apă cu sprijinul Fundației Orange, beneficiind de o finanțare de 32.000 lei care ne-a permis să ne ocupăm de încă 12 mori.

Donează prin transfer bancar

Beneficiar: Asociația Acasă în Banat
Descriere: pentru proiectul Tara Morilor de Apa
Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/ BIC: BTRLRO22
CIF/CUI: 39329018
Revolut: 0748918091

Donează prin Paypal

Cont PayPal: acasainbanat@gmail.com

Direcționează 3,5% din impozitul pe venit

În fiecare an puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe veniturile salariale obținute în anul precedent, către Asociația Acasă în Banat, fără să vă coste nimic. Trebuie doar sa completați formularul atașat AICI și să îl depuneți la ANAF sau să îl trimiteți prin poștă către agenția ANAF la care sunteți arondați. Termenul limită de depunere este data de 25 mai 2021.

Dacă nu aveți posibilitatea să vă deplasați până la ghișeu, ne puteți transmite formularul prin poștă la adresa: Asociația Acasă în Banat, str. Ion Ghica, nr.1, Timișoara. Mai multe detalii găsiți în Ghidul de depunere a formularului 230.

O altă alternativă mult simplificată este completarea formularului în favoarea Asociației Acasă în Banat prin intermediul platformei redirectioneaza.ro (click pe link).

Reprezinți o companie? Ne poți sponsoriza fără costuri

Codul Fiscal și Legea nr. 32/1994 privind sponsorizarea permit companiilor comerciale plătitoare de impozit pe profit să direcționeze până la 20% din suma datorată anual bugetului de stat către organizații non-guvernamentale. Suma oferită cu titlu de sponsorizare care se deduce din impozitul pe profit datorat statului nu poate depăși 20% din impozitul pe profit sau 0,5% din cifra de afaceri.

Asociația Acasă în Banat este înregistrată în Registrul entităților non profit pentru care se acorda deduceri fiscale (sponsorizări). Puteți descărca un draft de contract aici: http://acasainbanat.ro/contract-de-sponsorizare-AcasainBana…